Co. του Yong Xing Boiler Group, ΕΠΕ πελάτης υπηρεσιών με το επάγγελμα

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόντακιβώτιο ταχυτήτων μειωτών ταχύτητας

Επαγγελματικός κυβερνήτης ταχύτητας σχαρών αλυσίδων κιβωτίων ταχυτήτων μειωτών εργαλείων με τη μηχανή εργαλείων

Επαγγελματικός κυβερνήτης ταχύτητας σχαρών αλυσίδων κιβωτίων ταχυτήτων μειωτών εργαλείων με τη μηχανή εργαλείων

Professional Gear Reducer Gearbox Chain Grate Speed Governor With Gear Motor

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Jiangsu
Μάρκα: YONGXING
Πιστοποίηση: ISO9001,ISO14001
Αριθμό μοντέλου: Gl-10P

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pc
Τιμή: negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο, ή κιβώτιο χάλυβα
Χρόνος παράδοσης: 10 ημέρες του Word
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 1000sets/έτος
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προσαρμοσμένη: Ναί Εγκαταστήστε: Οριζόντια
Χρήση: Μειωτής ταχύτητας Τύπος: Μειωτής ταχύτητας, κιβώτιο εργαλείων
Δομή: Τύπος τριών κύκλων Ονομαστική ισχύς: 0.55-3 KW

Επαγγελματικός κυβερνήτης ταχύτητας σχαρών αλυσίδων λεβήτων προμηθευτών GLP με τη μηχανή εργαλείων για το διακινούμενο λέβητα σχαρών


Χαρακτηριστικά γνωρίσματα
1. Υψηλό επίπεδο και υψηλή επίδοση. Τα εργαλεία στο μειωτή όλα υποβάλλονται στις διαδικασίες ανθρακοποίησης και απόσβεσης, λείανσης και άλλου, και η ικανότητα μεταφοράς φορτίων αυξάνεται από περισσότερες από 4 φορές. Συγχρόνως, έχει το μικρό όγκο, την ελαφριά, χαμηλού θορύβου, υψηλή αποδοτικότητα και την υψηλή αξιοπιστία.


2. Σχέδιο τύπων δομικών μονάδων: Οι βασικές παράμετροι υιοθετούν τον αριθμό προτεραιότητας, οι προδιαγραφές μεγέθους είναι τακτοποιημένες, τα μέρη είναι ευπροσάρμοστα και ανταλλάξιμα, και οι αρχικά προδιαγραφές και τα πρότυπα μειωτών επεκτείνονται συνεχώς, ο οποίος είναι συμβάλλων στη μαζική παραγωγή και τη μείωση του κόστους.


3. Η ποικιλία των τύπων, διάφορο σχέδιο: ξεφορτωθείτε την παραδοσιακή ενιαία εγκατάσταση βάσεων, προσθέστε την κοίλη αναστολή άξονων, τη βάση επιπλέουσας υποστήριξης, τη μηχανή και ενσωματωμένη τη μειωτής σύνδεση, multi-directional τοποθετώντας επιφάνεια και άλλοι διαφορετικοί τύποι, επεκτείνουν το πεδίο της χρήσης.


4. Το προϊόν είναι εξοπλισμένο με την ηλεκτρομαγνητικούς ρυθμίζοντας μηχανή και τον ελεγκτή ταχύτητας (σύμφωνα με τις ανάγκες του χρήστη, τον κανονισμό ταχύτητας μετατροπής συχνότητας, τον κανονισμό ΣΥΝΕΧΟΥΣ ταχύτητας, κ.λπ.) για τον ομαλό stepless κανονισμό ταχύτητας, την ευρεία σειρά ταχύτητας, την κατάλληλη χρήση, τη σταθερή και αξιόπιστη απόδοση, που σώζουν την ενέργεια. σημαντικός.


5. Ο μειωτής που παράγεται από την επιχείρηση συνδέεται με τον κύριο άξονα της σχάρας με μια σύζευξη διαγώνιος-ολισθαινόντων ρυθμιστών. Αυτή η δομή έχει την αξιόπιστη απόδοση, τη χαμηλή ακρίβεια εγκαταστάσεων και την κατάλληλη ρύθμιση.


6. Μετά από τα έτη τεχνικής έρευνας, η επιχείρηση έχει προτείνει να βελτιστοποιήσει τις παραμέτρους εργαλείων, όπως ο συντελεστής μετατοπίσεων, ο συντελεστής ύψους δοντιών, η γωνία πίεσης και η κεντρική απόσταση, να ελαχιστοποιήσει την ταχύτητα αντίκτυπου και επίσης σημαντικά να μειώσει το θόρυβο εργαλείων του μειωτή.


7. Για τη στατική διαρροή σημείου σφραγίδων του μειωτή, ένα νέο υλικό πολυμερούς επισκευής μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το φράξιμο. Εάν οι στατικές διαρροές σημείου σφραγίδων κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του μειωτή, η επιφάνεια κατασκεύασαν το κολλώδης-πολυμερές σώμα 25551 πρακτόρων επισκευής έκτακτης ανάγκης επιφάνειας πετρελαίου και τα σύνθετα υλικά επισκευής 90T μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εμποδίσουν τη διαρροή πετρελαίου.

 

Επαγγελματικός κυβερνήτης ταχύτητας σχαρών αλυσίδων κιβωτίων ταχυτήτων μειωτών εργαλείων με τη μηχανή εργαλείων
Σημειώσεις εγκατάστασης
Η σωστή εγκατάσταση του μειωτή είναι ένα σημαντικό μέρος της εξασφάλισης της κανονικής λειτουργίας του μηχανικού εξοπλισμού. Επομένως, κατά την εγκατάσταση του μειωτή, παρακαλώ αυστηρά ακολουθήστε τις οδηγίες για την εγκατάσταση και τη χρήση.
1. Ενώπιον της εγκατάστασης, επιβεβαιώστε εάν η μηχανή και ο μειωτής είναι άθικτοι, και αυστηρά έλεγχος εάν οι διαστάσεις των μερών που συνδέονται με το μειωτή αντιστοιχούνται. Εδώ είναι οι διαστάσεις και οι ταιριάζοντας με ανοχές του τοποθετώντας προϊσταμένου, ο άξονας εισαγωγής και το αυλάκι μειωτών της μηχανής.


2. Ξεβιδώστε τη βίδα στην εξωτερική dust-proof τρύπα της φλάντζας μειωτών, ρυθμίστε το δαχτυλίδι στερέωσης του συστήματος PC έτσι ώστε οι δευτερεύουσες τρύπες ευθυγραμμίζονται με τις dust-proof τρύπες, και παρεμβάλτε τη hexagon υποδοχή hexagon. Μετά από αυτόν, αφαιρέστε το κλειδί άξονων μηχανών.


3. Συνδέστε τη μηχανή με το μειωτή φυσικά. Κατά σύνδεση, την πρέπει να εξασφαλιστεί ότι ο άξονας παραγωγής του μειωτή είναι ομόκεντρος με τον άξονα εισαγωγής της μηχανής, και οι εξωτερικές φλάντζες των δύο είναι παράλληλες. Δεδομένου ότι η καρδιά είναι ασυμβίβαστη, θα αναγκάσει τον άξονα μηχανών για να σπάσει ή το εργαλείο μειωτών για να φορέσει. Επιπλέον, είναι αυστηρά απαγορευμένο για να χτυπήσει με ένα σφυρί ή τους ομοίους κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης για να αποτρέψει τη ζημία στο ρουλεμάν ή το εργαλείο λόγω της υπερβολικής αξονικής δύναμης ή της ακτινωτής δύναμης. Να είστε βέβαιος να σφίγξει τα να τοποθετήσει μπουλόνια πρίν σφίγγει τα μπουλόνια σκλήρυνσης. Ενώπιον της εγκατάστασης, σκουπίστε το αντιοξειδωτικό πετρέλαιο του άξονα εισαγωγής μηχανών, της τοποθετώντας σύνδεσης προϊσταμένων και μειωτών με τη βενζίνη ή το νερό ψευδάργυρος-νατρίου. Ο σκοπός του είναι να εξασφαλίσει τη συμπίεση της σύνδεσης και την ευελιξία της λειτουργίας, και να αποτρέψει την περιττή ένδυση.


Πρίν συνδέει τη μηχανή με το μειωτή, keyway άξονων μηχανών πρέπει να είναι κάθετο στο μπουλόνι σκλήρυνσης. Για να εξασφαλίσει ένστολο προσωπικό, πρώτα η βίδα να τοποθετήσει αμπαρώνει σε οποιαδήποτε διαγώνια θέση, αλλά δεν τους σφίγγει. Κατόπιν βιδώστε στα να τοποθετήσει μπουλόνια στις άλλες δύο διαγώνιες θέσεις και σφίγξτε τελικά τα τέσσερα να τοποθετήσει μπουλόνια ένα προς ένα. Τέλος, σφίγξτε τα μπουλόνια σκλήρυνσης. Όλα τα μπουλόνια σκλήρυνσης πρόκειται να καθοριστούν και να επιθεωρηθούν χρησιμοποιώντας τα γαλλικά κλειδιά ροπής σύμφωνα με τα υποδεδειγμένα σταθερά στοιχεία ροπής. Η σωστή εγκατάσταση μεταξύ του μειωτή και του μηχανικού εξοπλισμού είναι παρόμοια με τη σωστή εγκατάσταση μεταξύ του μειωτή και της μηχανής κίνησης. Το κλειδί είναι να εξασφαλιστεί ότι ο άξονας παραγωγής του μειωτή είναι ομόκεντρος με τον άξονα του οδηγημένου μέρους.


Περιγραφή

Ο μειωτής σχαρών είναι μια πολύ ακριβής μηχανική μετάδοση. Ο σκοπός αυτό είναι να μειωθεί η ταχύτητα και να αυξηθεί η ροπή. Έχει μια ευρεία ποικιλία των προτύπων, των διαφορετικών προτύπων, και των διαφορετικών τύπων χρήσεων. Υπάρχουν πολλοί τύποι μειωτών. Σύμφωνα με τον τύπο μετάδοσης, μπορούν να διαιρεθούν σε μειωτές εργαλείων, μειωτές σκουληκιών και πλανητικούς μειωτές εργαλείων. Σύμφωνα με τα διαφορετικά στάδια κίνησης, μπορούν να διαιρεθούν σε ενός σταδίου και πολυβάθμιους μειωτές. Σύμφωνα με τη μορφή εργαλείων, μπορούν να διαιρεθούν σε κυλινδρικά εργαλεία. , κωνικός μειωτής εργαλείων και κωνικός-κυλινδρικός μειωτής εργαλείων σύμφωνα με τη ρύθμιση μετάδοσης, μπορεί να διαιρεθεί σε τύπο επέκτασης, διασπασμένο τύπο και ομοαξονικό μειωτή τύπων.

Τεχνικές παράμετροι του μειωτή σχαρών του λέβητα
Πρότυπο μειωτών Συνολική αναλογία Σειρά ταχύτητας άξονων παραγωγής
(περιστροφή/λεπτό)
Εκτιμημένη ροπή παραγωγής
(NM)
Ταιριάζοντας με λέβητας
(t/h)
Ηλεκτρομαγνητική ρυθμίζοντας μηχανή ταχύτητας Κεντρικό ύψος
(χιλ.)
Τύπος Δύναμη
(KW)
Περιστρεφόμενη ταχύτητα (περιστροφή/λεπτό)
Gl-5PA 5316 0.02351~0.2351 5500 2,4 YCT90-4B 0,37 125~1250 190
Gl-10P 7937 0.01575~0.1575 7000 6 YCT112-4B 0,75 220
Gl-16P 7888 0.01585~0.1585 13000 8,10 YCT132-4A 1.1 305
Gl-20P 7648 0.01634~0.1634 26000 15,20 YCT132-4B 1.5 370
Gl-30P 7589 0.01647~0.1647 30000 25 YCT160-4A 2.2 370
Gl-40P 7760 0.01611~0.1611 45000 35,40 YCT160-4B 3 440
Gl-100P 7980 0.01566~0.1566 100000 65~100 YCT200-4A 5.5 470

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Yong Xing Boiler Group Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Bettysun

Τηλ.:: 86-13849050429

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Αερίου λειτουργούν με καυστήρα ατμού

Ποιότητα καλύτερα 500 - με γκάζι λέβητας ατμού πετρελαίου 20000kg/h με τον αρχικό Riello καυστήρα

Καλύτερη υπηρεσία WNS 15t/h και βιομηχανικός με γκάζι λέβητας ατμού τεχνικής υποστήριξης

5 τόνου βιομηχανικός αερίου λέβητας ατμού diesel πετρελαιοκίνητος για τη βιομηχανία φαρμάκων

Πετρέλαιο με καυστήρα ατμού

Ηλεκτρικός λέβητας 0.3-4 T/H ηλεκτρικός βαλμένος φωτιά λέβητας ISO υψηλής αποδοτικότητας εγκεκριμένος

1-40 τόνου πετρελαιοκίνητος ατμού λεβήτων οριζόντιος τύπων σπειροειδής λέβητας πετρελαίου σωλήνων ελαφρύς

Οριζόντιος πετρελαιοκίνητος πετρελαιοκίνητος λέβητας φούρνων θέρμανσης νερού λεβήτων ατμού

βαλμένος φωτιά βιομάζα λέβητας ατμού

6 η βιομηχανική βιομάζα Τ έβαλε φωτιά βαλμένες φωτιά γεννήτριες ατμού λεβήτων ατμού στις ξύλο για την ηλεκτρική ενέργεια

Ασφαλής σταθερή ξύλινη καίγοντας γεννήτρια ατμού 10 πίεση φραγμών για τη χημεία

Αυτόματος βαλμένος φωτιά βιομάζα λέβητας ατμού ξύλινων τσιπ λεβήτων ατμού μηδενικά εκπομπή άνθρακα

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Αερίου λειτουργούν με καυστήρα ατμού προμηθευτής. Copyright © 2019 - 2020 horizontal-steamboiler.com. All Rights Reserved. Developed by ECER